Tervetuloa Verkkokauppaan! / Welcome to Online shop!

OSAKEKIRJAT RAHAKSI

Löysitkö vanhoja osakekirjoja tai omistatko pörssissä listaamattoman yhtiön osakkeita? Tiedätkö niiden arvon? Ostamme osakkeesi hyvään hintaan. Laadimme tarvittavat kauppakirjat ja maksamme kauppahinnan ripeästi. Emme peri kaupasta kuluja, ja maksamme myös mahdollisen varainsiirtoveron. Ilmoitathan, jos toimit jonkun toisen (esim. perikunnan) puolesta.

Kanssamme asiointi on helpompaa kuin pankissa. Teemme tarjouksen osakkeistasi jonottamatta. Ota yhteyttä, vaikka luulet osakkeitasi arvottomiksi. Meillä on yli 20 vuoden kokemus listaamattomista yhtiöistä ja suomalaisista osakekirjoista. Asioit kanssamme luotettavasti ja turvallisesti, eikä yhteydenotto sido sinua mihinkään.

KUINKA PYYDÄT TARJOUKSEN, KUN OSAKEKIRJAT OVAT TALLELLA?

Lähetä tiedot osakkeistasi lomakkeen kautta:

Pyyntösi saatuamme teemme tarjouksen osakkeistasi. Kysy tarvittaessa apua. Maksamme kauppahinnan viivytyksettä, kun hyväksyt tarjouksemme ja olemme tarkistaneet osakkeiden laillisuuden. Toimitat myymäsi osakekirjat postitse vasta kun olet vastaanottanut kauppahinnan.

KUINKA PYYDÄT TARJOUKSEN, JOS OLET KADOTTANUT OSAKEKIRJASI?

Jos osakekirjasi ovat kadonneet, mutta olet varma, että olet omistanut osakkeita, ota meihin yhteyttä. Teemme tarjouksen myös kadonneista osakekirjoista, ja kuoletamme osakekirjat oikeudessa omalla kustannuksellamme. Kerro tilanteesi alla olevan painikkeen kautta. Maksamme kauppahinnan viivytyksettä, kun hyväksyt tarjouksemme ja olemme tarkistaneet osakkeiden laillisuuden.Halutessasi tavoitat meidät myös puhelimitse.
Soita: 044 521 2121

myös iltaisin ja viikonloppuisin


Keräilyliike Osake & Kirja Oy
Y-tunnus 0792163-8


Hakusanoja: ostetaan osakekirjoja, kuolinpesän osakkeet, perikunnan osakkeet, yhteisomistus, osakekirjan kuolettaminen, asiakirjan kuolettaminen, kuoletus, kadonnut osakekirja, kadonneet osakekirjat, jälkivaihto, keräilyosakekirja, keräilyosakkeet

Copyright © 2017 www.osakekirja.fi www.scripophily.fi . Toteutus: Emerca