Posted on

OSTETAAN JOUTSEN MEDIA OY:N OSAKEKIRJOJA

Ostetaan Joutsen Median osakkeita.

Omistatko Joutsen Media Oy:n osakekirjan tai osakekirjoja? Haluatko vaihtaa paperiset osakkeet rahaksi? Kanssamme kaupat hoituvat helpommin ja nopeammin kuin pankissa. Maksamme Joutsen Median osakkeista reilun hinnan jopa parissa päivässä. Laadimme tarvittavat kauppakirjat ja maksamme myös kaupasta menevän varainsiirtoveron. Myyjälle ei tule kuluja.

Ota yhteyttä puhelimitse 044 521 2121 tai alla olevien painikkeiden kautta, niin saat ripeästi tarjouksen osakkeistasi. Jos et ole varma, paljonko osakkeita omistat, saamme tarkistettua osakemääräsi helposti antamiesi tietojen perusteella. Huomaa, että osakekirjat saattavat olla myös nimillä Osakeyhtiö Liitto tai Suomenmaa-Yhtiöt Oy, jotka ovat yhtiön aiempia toiminimiä (ks. kuvat osakekirjoista alempaa).

Oletko kadottanut osakekirjasi? Ostamme Joutsen Median osakkeita myös kadonneilla osakekirjoilla ja otamme tällöin osakekirjojen kuoletuksen kaikkine kustannuksineen omalle vastuullemme.

Valitse alta ensin, onko sinulla osakekirjat yhä olemassa. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.Halutessasi tavoitat meidät myös puhelimitse.
Soita: 044 521 2121

Osakekirjat saattavat näyttää myös tällaisilta: