Posted on

OSTETAAN JOUTSEN MEDIA OY:N OSAKKEITA

Ostetaan Joutsen Median osakekirjoja.

Omistatko Joutsen Media Oy:n osakekirjan tai osakekirjoja? Haluatko vaihtaa paperiset osakkeet rahaksi? Kanssamme kaupat hoituvat helpommin ja nopeammin kuin pankissa. Maksamme Joutsen Median osakkeista reilun hinnan jopa parissa päivässä. Laadimme tarvittavat kauppakirjat ja maksamme myös kaupasta menevän varainsiirtoveron. Myyjälle ei tule kuluja.

Ota yhteyttä puhelimitse 044 521 2121 tai alla olevien painikkeiden kautta, niin saat ripeästi tarjouksen osakkeistasi. Jos et ole varma, paljonko osakkeita omistat, saamme tarkistettua osakemääräsi helposti antamiesi tietojen perusteella.

Joutsen Media Oy on asetettu 25.3.2019 selvitystilaan ja yhtiö puretaan. Lopputilityksen mukainen jako-osuus tullaan maksamaan aikanaan osakekirjoja vastaan. Jos osakekirjat ovat kadonneet, on niille haettava kuoletusta käräjäoikeudessa ennen kuin jako-osuus on mahdollista nostaa. Tarjoamme rahojen saamiseksi helpomman vaihtoehdon.

Oletko kadottanut osakekirjasi? Ostamme Joutsen Median osakkeita myös kadonneilla osakekirjoilla ja otamme tällöin osakekirjojen kuoletuksen kaikkine kustannuksineen omalle vastuullemme. Alle kymmenen osakkeen määrillä kuolettaminen ei kuitenkaan ole käytännössä mielekästä korkeiden kuoletuskulujen takia. Huomaathan osakekirjoja etsiessäsi, että osakekirjoja on runsaasti liikkeellä myös yhtiön aikaisemmilla nimillä, eli Osakeyhtiö Liitto ja Suomenmaa-Yhtiöt Oy. Kaikki nämä osakekirjat ovat yhä käypiä. Kuvat erilaisista osakekirjoista näet alempana.

Valitse alta ensin, onko sinulla osakekirjat yhä olemassa. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.Halutessasi tavoitat meidät myös puhelimitse (myös iltaisin ja viikonloppuisin).
Soita: 044 521 2121

Osakekirjat saattavat näyttää myös tällaisilta: