Julkaistu

OSTETAAN JOUTSEN MEDIA OY:N OSAKKEITA

Ostetaan Joutsen Median osakekirjoja.

Joutsen Media Oy:n toiminta on päättynyt, ja yhtiö on purettu joulukuussa 2019. Osakkaille kuuluva jako-osuus on nyt nostettavissa osakekirjoja vastaan. Kysy meiltä lisää! Jos osakekirjat ovat kadonneet, on niille haettava kuoletusta käräjäoikeudessa ennen kuin jako-osuus on mahdollista nostaa. Tarjoamme rahojen saamiseksi kadonneista osakekirjoista helpomman vaihtoehdon.

Ota yhteyttä puhelimitse 044 521 2121 tai alla olevien painikkeiden kautta, niin saat ripeästi tarjouksen osakkeistasi. Maksamme osakkeistasi reilun hinnan jopa päivässä. Myyjälle ei tule kuluja. Jos et ole varma, paljonko osakkeita omistat, saamme tarkistettua osakemääräsi helposti antamiesi tietojen perusteella.

Oletko kadottanut osakekirjasi? Ostamme Joutsen Median osakkeita myös kadonneilla osakekirjoilla ja otamme tällöin osakekirjojen kuoletuksen käräjäoikeudessa kaikkine kustannuksineen omalle vastuullemme. Aivan pienimpiä osakemääriä ei kuitenkaan ole käytännössä mielekästä kuolettaa korkeiden kuoletuskulujen vuoksi. Ota yhteyttä, niin käydään tilanteesi yhdessä ja ymmärrettävästi läpi.

Huomaathan osakekirjoja etsiessäsi, että osakekirjoja on runsaasti liikkeellä myös yhtiön aikaisemmilla nimillä, eli Osakeyhtiö Liitto ja Suomenmaa-Yhtiöt Oy. Kaikki nämä osakekirjat ovat yhä käypiä. Kuvat erilaisista osakekirjoista näet alempana tällä sivulla.

Valitse alta ensin, onko sinulla osakekirjat yhä olemassa. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.Halutessasi tavoitat meidät myös puhelimitse (myös iltaisin ja viikonloppuisin).
Soita: 044 521 2121

Osakekirjat saattavat näyttää myös tällaisilta: