Julkaistu

KADONNEET OSAKEKIRJAT RAHAKSI

Helpot kaupat kadonneista osakekirjoista.

Oletko omistanut osakkeita, mutta osakekirja tai osakekirjat ovat kadonneet? Tiesitkö, että osakekirjojen kadotessa omistuksesi ei välttämättä ole menetetty?

Ostamme osakkeita myös kadonneilla osakekirjoilla. Otamme tällöin omaksi huoleksemme aikaavievän ja kalliin osakekirjojen kuolettamisen ja kaikki osakkeiden rekisteröintiin liittyvät asiat.

Kerro tilanteestasi meille joko puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta, niin saamme tarkistettua, mitä osakeomistuksesi palauttamiseksi on tehtävissä. Kerrothan myös, jos selvität asiaa esim. perikunnan puolesta. Teemme antamiesi tietojen perusteella tarvittavat tarkistukset ja annamme tarjouksen osakkeistasi. Jos hyväksyt tarjouksen, maksamme kauppahinnan ripeästi. Kaupoista, selvitystyöstä tai osakekirjojen kuoletuksesta ei tule sinulle mitään kuluja, eikä yhteydenotto sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä puhelimitse 044 521 2121
tai alla olevasta painikkeesta avautuvan yhteydenottolomakkeen kautta.

Vastaamme myös iltaisin ja viikonloppuisin.Hakusanoja: osakekirjan kuolettaminen, asiakirjan kuolettaminen, kuoletus, kadonnut osakekirja, kadonneet osakekirjat