Julkaistu

Konkurssipesän osakekirjat rahaksi

Onko konkurssipesällä listaamattomien yhtiöiden osakkeita tai osakekirjoja, etkä tiedä kuinka niiden kanssa tulisi toimia?

Ostamme osakkeet hyvään hintaan, myös kadonneina. Laadimme tarvittavat kauppakirjat ja maksamme kauppahinnan ripeästi. Emme peri kaupasta kuluja, ja maksamme myös mahdollisen varainsiirtoveron.

Kanssamme asiointi on helpompaa kuin pankissa. Teemme tarjouksen osakkeista jonottamatta. Ota yhteyttä, vaikka luulet osakkeita arvottomiksi. Meillä on yli 20 vuoden kokemus listaamattomista yhtiöistä ja suomalaisista osakekirjoista. Myös kadonneiden osakekirjojen palauttaminen rahaksi on meille tuttua. Asioit kanssamme luotettavasti ja turvallisesti.

Tavoitat meidät soittamalla 044 521 2121. Voit myös lähettää tarjouspyynnön alla olevien painikkeiden kautta.

KUINKA PYYDÄT TARJOUKSEN, KUN OSAKEKIRJAT OVAT TALLELLA?

Lähetä tiedot osakkeista lomakkeen kautta:

PYYDÄ TARJOUS OSAKEKIRJOSTA >>

Pyyntösi saatuamme teemme tarjouksen osakkeista. Kysy tarvittaessa apua. Maksamme kauppahinnan viivytyksettä, kun hyväksyt tarjouksemme ja olemme tarkistaneet osakkeiden laillisuuden. Osakekirjat toimitetaan postitse vasta kun kauppahinta on maksettu ja vastaanotettu.

KUINKA PYYDÄT TARJOUKSEN, JOS OSAKEKIRJAT OVAT KADONNEET?

Jos osakekirjat ovat kadonneet, mutta epäilet yrityksen omistaneen osakkeita, ota meihin yhteyttä. Teemme tarjouksen myös kadonneista osakekirjoista, ja kuoletamme osakekirjat oikeudessa omalla kustannuksellamme. Kuvaile yrityksen tilannetta alla olevan painikkeen kautta. Tarkistamme osakkeiden laillisuuden, ja kun hyväksytte tarjouksemme, maksamme kauppahinnan viivytyksettä.

OLEN KADOTTANUT OSAKEKIRJAT >>