Osakekirjat rahaksi

Löysitkö vanhoja osakekirjoja tai omistatko pörssissä listaamattoman yhtiön osakkeita? Tiedätkö niiden arvon? Ostamme osakkeesi hyvään hintaan. Laadimme tarvittavat kauppakirjat ja maksamme kauppahinnan ripeästi. Emme peri kaupasta kuluja, ja maksamme myös mahdollisen varainsiirtoveron. Ilmoitathan, jos toimit jonkun toisen (esim. perikunnan) puolesta.

Kanssamme asiointi on helpompaa kuin pankissa. Teemme tarjouksen osakkeistasi jonottamatta. Ota yhteyttä, vaikka luulet osakkeitasi arvottomiksi. Meillä on yli 25 vuoden kokemus listaamattomista yhtiöistä ja suomalaisista osakekirjoista. Asioit kanssamme luotettavasti ja turvallisesti, eikä yhteydenotto sido sinua mihinkään.

KUINKA PYYDÄT TARJOUKSEN, KUN OSAKEKIRJAT OVAT TALLELLA?

Lähetä tiedot osakkeistasi lomakkeen kautta:

PYYDÄ TARJOUS OSAKEKIRJOISTA >>

Pyyntösi saatuamme teemme tarjouksen osakkeistasi. Kysy tarvittaessa apua. Maksamme kauppahinnan viivytyksettä, kun hyväksyt tarjouksemme ja olemme tarkistaneet osakkeiden laillisuuden. Toimitat myymäsi osakekirjat postitse vasta kun olet vastaanottanut kauppahinnan.

KUINKA PYYDÄT TARJOUKSEN, JOS OLET KADOTTANUT OSAKEKIRJASI?

Jos osakekirjasi ovat kadonneet, mutta olet varma, että olet omistanut osakkeita, ota meihin yhteyttä. Teemme tarjouksen myös kadonneista osakekirjoista, ja kuoletamme osakekirjat oikeudessa omalla kustannuksellamme. Kerro tilanteesi alla olevan painikkeen kautta. Maksamme kauppahinnan viivytyksettä, kun hyväksyt tarjouksemme ja olemme tarkistaneet osakkeiden laillisuuden.

OLEN KADOTTANUT OSAKEKIRJAT >>

Tavoitat meidät myös puhelimitse jos viestin lähettäminen ei onnistu.
Soita tai tekstaa: 044 521 2121

myös iltaisin ja viikonloppuisin