Yhteistyökumppanimme

International Bond and Share Society IBSS

IBSS eli International Bond and Share Society on maailman suurin skripofilinen yhdistys. Yhdistys on Yhdistyneisiin Kuningaskuntiin rekisteröity yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys, jolla on jäseniä yli 50 maassa. Suurimmat jäsenryhmät ovat Yhdysvalloissa, Yhdistyneissä Kuningaskunnissa sekä Saksassa.

Yhdistyksen jäsenenä kuulut maailmanlaajuiseen osakekirjakeräiijöiden perheeseen, voit osallistua yhdistyksen huutokauppohin ja saat yhdistyksen englanninkielisen Scripofilia-lehden. Lehdessä on mielenkiintoisia sekä laadukkaita artikkeleita skripofiliasta, tietoja huutokaupoista sekä osakekirjakeräilyn markkinatilanteesta.

>> IBSS:n kotisivut www.scripophily.org.
>> Jäsenhakemuksen löydät yhdistyksen kotisivuilta.

______________________________

Eurooppalaisia osakekirjakauppiaita ja huutokauppakamareita

Boone shares, Belgia. Boone shares aloitti toimintansa 1970-luvulla. Boonen huutokaupat pidetään maaliskuussa ja syys/lokakuussa. Yhtiön johdossa on nykyään Mario Boone.

Freunde Historische Wertpapiere, Saksa. Freunde on Euroopan suurin huutokauppakamari, jonka huutokaupoissa on yleensä 1500 – 2000 kohdetta. Yhtiön osake on listattu Münchenin pörssissä. Yhtiön huutokaupat järjestetään helmikuussa (Hampuri), toukokuussa (Berliini / München) ja lokakuussa (Frankfurt). Meklarina toimii Michael Weingarten.

Auktionhaus Gutowski, Saksa. Yhtiö on osa Freundea. Vuosittain kolme huutokauppaa tammi/helmikuussa, heinäkuussa sekä loka/marraskuussa.

Historisches Wertpapierhaus AG, Saksa. Baijerilainen huutokauppakamari, joka järjestää vuosittain kaksi huutokauppaa, toukokuussa ja marraskuussa. Yhtiön johdossa toimii Matthias Schmidt.

Spink, Englanti. Spink on uusimpia tulokkaita osakekirjoihin. Perinteinen rahakauppias aloitti huutokauppatoiminnan pari vuotta sitten. Osakekirjakaupan johtajana toimii Mike Veissid.

Suomalaisia raha- ja osakekirjakauppiaita

Matinmarkka Oy

Rahaliike Numismatics Coins

Keräilijäjärjestöjä

Internation Bond and Share Society. Maailman suurin osakekirjakeräilijöiden järjestö. Jäseniä kymmenistä maista. Kutsuttuna Suomen maaedustajana Janne Pietikäinen.

Pohjois-Karjalan Numismaatikot ry.

Oulun Numismaattinen Kerho r.y.

Turun Numismaattinen Seura ry